Maatwerk producten

Maatwerk-balustrades-aluminium-CEPU-Constructions.jpg

Onze hekwerken zijn altijd maatwerk, een standaard product hebben we niet. Vrijwel elk ontwerp is mogelijk. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Syronorm systeemprofielen 

Onze zelf-ontwikkelde Syronorm-systeemprofielen zijn de basis van al onze balustrades. Wij bieden u daardoor een zeer breed scala aan ontwerp- en detailopties. De unieke profielen zijn zeer flexibel inzetbaar en maken bijna ieder ontwerp mogelijk.
 
Of het nu gaat om renovatie van enkele balkons of om een grootschalig nieuwbouwproject: CEPU Constructions biedt voor iedere opdracht een balustrade op maat. Zowel in bestaande gebouwen, waar we de balustrades graag aanpassen aan de interieurstijl en -kleuren, als in nieuwe gebouwen, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.
 
Een hekwerk bepaalt mede de uitstraling van een pand. Daarom zorgen wij er graag voor dat de stijl van onze hekwerken aansluit op de stijl van het gebouw. Rond, vierkante hoeken, kleurrijk of in een rustige tint: een aluminium balustrade van CEPU Constructions vindt u in iedere gewenste stijl.
 
Van technische randvoorwaarden tot wensen en eisen van de architect: de balustrades van CEPU Constructions zijn af te stemmen op iedere situatie.
 

Advies van CEPU Constructions

Balustrades zijn vaak beeldbepalend voor een pand. Met ons advies en onze producten heeft u de meest fraaie balustrades, passend bij het pand.
 
Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring en zetten dit graag in om u te adviseren. Met welke technische randvoorwaarden dienen we rekening te houden? Waar gaat uw voorkeur naar uit wat betreft ontwerp? Ronde of rechte vormen? Strak of klassiek? Welke uitstraling uw hekwerk ook dient te hebben, bij CEPU Constructions denken we graag met u mee om uw hekwerken optimaal op de uitstraling van uw bestaande of nieuwe gebouw te laten aansluiten.
 
Doordat wij onze profielen zelf ontwikkelen en onze producten volledig in eigen werkplaats ontwikkelen, weten wij als geen ander wat de vele mogelijkheden zijn.
 

CEPU voor architecten

Bent u architect? Of heeft u te maken met de ontwerpen van een architect? Vereist de situatie speciale technische toepassingen? Of heeft u specifieke wensen en eisen? Vraag ons om advies!
 
We gaan graag op zoek naar een geschikte oplossing aan de hand van uw wensen. Bij CEPU zijn we er van overtuigd dat het eindresultaat beter wordt door een goede samenwerking met de architect.
 
Bekijk onze producten
 
 
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024