Aluminium

aluminium-balustrades-cepu-constructions.jpg

Aluminium is een duurzaam, sterk en lichtgewicht materiaal. Hierdoor worden de monteurs minder zwaar belast en is er minder uitstoot bij het transport.

Aluminium is het meest gebruikte non-ferro metaal ter wereld. Het wordt gewonnen uit bauxiet en ruim 8% van onze aardkorst bevat aluminium materialen. Het is niet voor niets dat voor aluminium wordt gekozen in vele sectoren, zoals de autobranche, vliegtuigsector en scheepsbouw. Ook in de bouw wordt het veelvuldig gebruikt.
 

Aluminium is Licht

Het lichte gewicht van aluminium is een groot voordeel voor monteurs en andere vakmensen op de bouw. Zij kunnen de balkonhekken namelijk gemakkelijker plaatsen en worden minder belast dan bij zwaardere materialen zoals staal.
 

Aluminium is Duurzaam

Aluminium is een volledig recyclebaar materiaal en dit is een energievriendelijk proces. Door het lichte gewicht van het aluminium wordt er ook minder CO2 uitgestoten bij het transport van de producten.
 

Aluminium is Onderhoudsarm

De producten van CEPU Constructions zijn onderhoudsarm. Het aluminium is voorzien van een poedercoating wat het aluminium beschermt tegen weersomstandigheden. Zoals de balustrades van alle leveranciers, dienen ook onze producten wel periodiek gereinigd te worden, dit hebben we uitgelegd in onze reinigingsvoorschriften
 
 
 
 
 
Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024