Deurluifel

Of u nu een rond deurluifel kiest, een vierkant deurluifel of een apart model: onze aluminium systeemprofielen bieden u altijd een geschikte oplossing! CEPU Constructions ontwikkelt kwalitatieve deurluifels met een aluminium frame.

Rond of vierkant deurluifel

Heeft u te maken met een bijzondere situatie, met afwijkende technische randvoorwaarden? Of is uw ontwerp afwijkend van de gangbare ronde, vierkante, rechthoekige of driehoekige (puntdak) deurluifels? Dit is voor onze aluminium deurluifels geen probleem! Wij denken graag met u mee om het door u gewenst ontwerp te realiseren. We hebben een brede kennis, kunde en ervaring ontwikkeld op het vakgebied.
 
Doordat wij onze producten zelf in eigen werkplaats ontwikkelen en gebruik maken van zelfontwikkelde systeemprofielen, weten wij als geen ander wat de vele mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.
 

Aluminium deurluifel volledig op maat

Met onze Syronorm systeemprofielen kunnen wij u haast ieder gewenst ontwerp van uw deurluifel bieden. Ook de vulling van het frame, met bijvoorbeeld glas of kunststof, passen wij graag op uw wensen aan. Doordat onze aluminium profielen standaard worden gepoedercoat, heeft u voor het frame van uw aluminium deurluifel de keuze uit alle standaard RAL-kleuren. Overige kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk.
 

Aluminium: duurzaam en licht

Door het gebruik van aluminium bij het produceren van deurluifels worden mens en milieu minder belast. Omdat onze aluminium deurluifels licht zijn, komt er minder CO2-uitstoot vrij bij transport. Bovendien zijn ze gemakkelijk te tillen en daarmee minder belastend voor transporteurs en monteurs. Aluminium roest niet, is onderhoudsarm voor de bewoner en het heeft een lange levensduur. Met de aluminium deurluifels van CEPU Constructions maakt u een slimme keuze!
 
Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Neem contact met ons op.
 
 
Luifel met geperforeerd paneel
Deurluifels met zonneschermen
Rond luifel met gebogen glas
Deurluifel met glasvulling
Schuin deurluifel met glas
Unieke deurluifels voor woningen
Hangend glazen deurluifel
Groot glazen deurluifel
Glasdak en deurluifel in één
Neem contact met ons op!
Tel: 073 - 5119655
info@cepu.nl

Download hieronder onze bestekteksten voor deurluifels: 

Wij bieden nog veel meer mogelijkheden, neem hiervoor contact met ons op. 

Privacyverklaring  | Cookies  | Disclaimer  |  Colofon  |  © CEPU 2024